VA-anlegg

Vann og avløp er en sentral leveranse i alle nye prosjekter. NTI leverer også rehabilitering og utskifting av eldre VA-anlegg. Med lang tid i rørfaget følger god erfaring med vann og avløp naturlig med. Dette sikrer deg som kunde velfungerende tilførsel av vann og avløp til din bolig eller ditt næringsbygg.

NTI utfører alle typer VA-anlegg til alle typer bygg.

bs18541plz8

Klikk her for å se prosjekter med VA-anlegg

Sprinkleranlegg

Et sprinkleranlegg er en installasjon i et bygg som skal virke konsekvensdempene i tilfelle brann eller branntilløp. Anlegget består av rørsystemer som bringer vann til sprinklerhoder som er strategisk plassert rundt om i bygget. NTI har lang erfaring med utføring av sprinkleranlegg fra bolig til større og avansterte anlegg i industribygg. 

Alle sprinkelanlegg utføres i helhold til NS-EN 12845 og CEA-reglene. Vi prosjekterer og utfører sprinkelanlegg etter gjeldende krav til kvalitet og branntekninske krav til type bygg.

how-fire-sprinkler-systems-work-1

Klikk her for å se prosjekter med sprinkleranlegg

Energi

I dagens marked er det sterkt fokus på fornybar energi. Dette setter krav til bred kompetanse om energiløsninger, byggteknikk og ikke minst kompetanse rundt ny teknologi. NTI leverer avanserte energiløsninger og har lang erfaring både med prosjektering og utføring til nybygg og ROT-markedet.

Vårt mål er å være markedets ledende leverandør av fornybare energiløsninger til bygg.

NTI tilbyr løsninger med gass, geoenergi, fjernvarme og bioenergi. Vi er spesialisert innen leveranser av komplette energisentraler med kombinasjonsløsninger på energibærer og autmoatisering av anlegg.

For oss er det viktig å levere skræddarsydde løsniner till kundens behov. Gjennom lønnsomhetsvurderinger og beregninger av livsløpskostnader finner vi sammen den mest økonomiske og energieffektive løsningen for ditt bygg.

Vi installerer  varme og kjøleanlegg som samhandler med sanitær- og ventilasjonsanlegg sammen med byggautomasjonssystemer. Alt i hehold til gjeldende forskrifter.

Energi-hoved-NY

Klikk her for å se prosjekter med energi

Klima

NTI har bred kompetanse innen prosjektering og installasjon av ventilasjonsanlegg. Vi leverer styringssystemer med overvåking og kontrollering av inneklima i ulike typer bygg.

NTI leverer ventilasjonsanlegg, avtrekkshetter til kjøkken og sentralstøvsugeranlegg. Ventilasjonsanlegg leveres med integrasjon mot energiløsning og byggautomasjonssystemer.

26-teknisk-rom

Klikk her for å se prosjekter med klima

Sanitær

NTI har mer enn 50 års erfaring fra VVS- og rørfaget med leveranser av flere tusen sanitæranlegg. Vi leverer sanitæranlegg i boliger, industribygg, skoler, andre offentlige bygg og næringsbygg. Med stadig økende krav til teknisk gjennomføring er det viktig å være innovativ og oppdatert. NTI besørger å utføre prosjekter med nyeste teknologi og med de mest effektive løsningene.

Alle sanitæranlegg leveres i henhold til Norsk Standard.

25-sanitær

Klikk her for å se prosjekter med sanitær